2012 trettio år senare

Hej bloggläsare!

2011 har varit ett trögt år för bloggen. För att göra någonting åt det tänkte jag presentera någonting som räcker hela 2012. Jag håller på att ta fram en väggkalender för 2012 tilsammans med den välmeriterade hemdatorsamlaren  Anders ”Pugo” Karlsson! Detaljerna är fortfarande under arbete, men tanken är att det kommer att bli en bild av en obskyr hemdator från åttiotalet per månad med en spalt information till den. Såväl bilden som texten kommer vara unik för kalendern och inte publiceras någon annanstan. Förbluffa era vänner och planera er framtid med obskyr teknik från fordom – åttiotalet räcker hela 2012!

Priset beräknas bli omkring 150 kronor. Jag återkommer när den är klar att beställa, men om du är intresserad så får du väldigt gärna skriva en kommentar till det här inlägget.

Published in: on 10 november 2011 at 00:30  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://fordomsteknik.se/2011/11/10/2012-trettio-ar-senare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommentarerLämna en kommentar

  1. Klart man är intresserad!

  2. Skriv upp mig för två, bra julklapp. :)

  3. Väntar med spänning!! perfekt julklapp till min bror:)

  4. Jag kan tänka mig en till min bror om han nu inte tänker skaffa en själv
    Christina

  5. […] har vi tagit fotografierna till Fordomstekniks kalender för 2012! Instruktioner för hur man beställer kommer under veckan – tills vidare bjuder jag på […]

  6. Intresserad, se till att få med veckonummer på kalendern, går ju inte att stå och räkna reda på det när man behöver anteckna.

  7. Klart man vill ha en kalender eller två. :)


Lämna en kommentar