Nytt från redaktionen

Två notiser:

  • Jag tänkte testa om Twitter har något att tillföra, så jag har lagt till det i högerpanelen. Eftersom jag tenderar att skriva enorma inlägg så blir det en stund mellan dem, och då uppdaterar jag istället Twitter för att berätta hur det går med nästa inlägg. Mitt användarnamn är ”meklof”, om någon vill följa mig direkt där.
  • Och som ni kan se där så är nästa inlägg på gång! Men det blir i längsta laget även för mig, så jag försöker bestämma mig för om jag ska skära i det eller göra en serie av det. Hur som helst dyker det upp under veckans lopp.
Published in: on 14 februari 2010 at 22:49  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://fordomsteknik.se/2010/02/14/nytt-fran-redaktionen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Serie serie! :-)

    • Det var uppfattat, det… fler åsikter?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: