Ack, mänskligheten!

Plösligt dyker det upp en massa luftskepp i nyheterna. Drar de kanske norrut såhär års?Jag har precis samlat in två för ringmärkning och katalogisering.

Den första dök upp för några dagar sedan  och var ganska normal: än en gång har luftskeppen en lysande framtid i en nära men ganska ospecificerad framtid – det är bara lite investerade pengar som saknas. Mer ovanligt men desto mer glädjande var att tanken den här gången inte var något praktiskt tråkigt som gränsbevakning eller transport som det brukar handla om, utan en hedervärd återgång till vad riktiga luftskepp ska göra, nämligen vara flygande lyxkryssare för långsamt och värdigt turistande. Titta på denna futuristiska skapelse! De planerar till och med att använda vätgas, precis som på riktigt!

Läs också gärna kommentarerna och notera att frågan om exakt hur Hindenburg egentligen förliste fortfarande kan få folk att, um, generera varmluft.

Sedan dyker direkt sinnesutvidgande nyheter från förr upp i media: två vänsterpartistiska politiker har  inför partiets kongress motionerat om att staten ska lägga ner flyget och istället satsa på ett statligt luftskeppsbolag. En riktig röstmagnet, måste ni hålla med om!

Published in: on 16 februari 2010 at 23:40  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://fordomsteknik.se/2010/02/16/ack-manskligheten/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: