Nu kan du beställa kalendern!

Nu går det äntligen att beställa Fordomstekniks väggkalender för 2012! Med den får du en kalender där åttiotalet (och en del sjuttiotal) räcker hela året, med ett uppslag per månad med kalenderblad, en bild på en bortglömd hemdator, och en text om densamma. Bilderna och texterna är skapade specifikt för kalendern och kommer inte publiceras någon annanstans – det här är unikt material!

Beställningen är öppen till den 27:e december. Uppdatering: fram till nyår (om intresset visar sig vara stort nog så kan en andra tryckning komma på fråga, men beställ innan den 27:e nyår om du vill vara säker på att få en kalender)

Formatet är A3.

Priset är 150 kronor.

Leverans kommer ske inom ett par veckor från det. Jag kan alltså tyvärr inte lova att leverera innan nyår.

Beställ genom att sätta in pengarna – 150 kronor per kalender, alltså – på bankgiro 223-9663, betalningsmottagare Zenf Labs AB, och uppge ditt namn och din postadress.

Ange också gärna din mailadress om du vill få reda på fler eventuella fysiska utgåvor av fordomstekniskt material. (det kommer inte bli många mail, jag lovar – jag hatar spam precis lika mycket som du gör – och jag kommer givetvis inte sprida några av uppgifterna på något sätt)

Tack för visat intresse!

Published in: on 20 december 2011 at 23:48  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://fordomsteknik.se/2011/12/20/nu-kan-du-bestalla-kalendern/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. […] Detaljer här. Sprid kunskapen:E-postFacebookTwitterLike this:GillaBli först att gilla denna post. Publicerad i: […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: