Kalendern: exempelbilder

Jag är milt förbluffad över intresset för kalendern – mindre än ett dygn efter lanseringen är stora delar av första tryckningen redan uppbokad. Tack för beställningar och delningar eller omnämnanden i diverse medier! Om första tryckningen tar slut beställer jag givetvis fler, men vill du ha den i god tid så är det läge att hugga redan nu.

Flera personer har frågat efter exempelbilder innan de beställer. Jag hade tänkt lägga upp några när jag fått den första upplagan från tryckeriet så ni fått se hur den färdiga produkten ser ut, men redan nu kan jag visa en lågupplöst exempelbild på hur ett månadsuppslag ser ut. Varsågoda: (och här är en länk till beställningssidan)

kalender-8-9

Published in: on 29 november 2013 at 15:44  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://fordomsteknik.se/2013/11/29/kalendern-exempelbilder/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: