Sextonbitars julöl

Det är inte enbart gamla tekniska märkligheter jag skriver om. För ett par år sedan skrev jag en gästkrönika åt min vän Magnus Bark på hans Ofiltrerat, Sveriges främsta ölblogg, om den svåra frågan om julöl. Det är aktuellt igen, vilket han skriver om här.

(Bilden på sidan? Det är min Texas Instrument TI-99/4A som jag fick av min gamle högstadielärare i matematik, en av de få ur min hemdatorsamling som jag inte skänkt bort. TI-99/4A är intressant på så sätt att det var den första 16-bitars hemdatorn. Ölen har jag inte provat än, så den får du läsa om på Ofiltrerat.)

Published in: on 3 december 2013 at 12:37  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://fordomsteknik.se/2013/12/03/sextonbitars-julol/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: